Acest website foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa dumneavoastră.
OK
Succesele RE/MAX Moldova sunt recunoscute la nivel internațional prin clasamente de top
În perioada 23-24 martie 2023, a avut loc convenția RE/MAX România, un eveniment de calibru, unde au ajuns să fie premiați inclusiv și membrii RE/MAX Moldova, un motiv aparte de mândrie și de perseverență a acestora în continuare.

Pe lista învingătorilor se numără:

• Adrian Țurcanu- categoria internațională Executiv Club. (RE/MAX Invest)

• Pavel Derenji - agentul anului 2022 (RE/MAX Invest)

• RE/MAX Invest - biroul anului 2022

În cele 2 zile ale Convenției, invitații au putut să audieze reprezentările și speech-urile unor specialiști de renume din domeniul antreprenorial:

Lorand Soares Szasz - speaker motivațional, antreprenor de succes și un om care te poate învăța cum să-ți gestionezi afacerea pentru rezultate pe măsură. Gil Li-ran - un adevărat Guru al mentoratului în domeniul imobiliarelor, având la activ diferite traininguri oferite în țări precum Japonia, Polonia, Statele Unite ale Americii, Grecia și România.Paul Vincenti - un trainer profesionist care acordă consultanță și reziliență specialiștilor RE/MAX din întreaga lume.
De ce ar trebui să devii parte din RE/MAX Moldova?

RE/MAX este un proiect de succes din care trebuie să faci parte din mai multe motive:

Model de afaceri unic: RE/MAX operează pe un model de afaceri unic care se bazează pe ideea de a crea agenți imobiliari independenți care operează sub marca RE/MAX. Acest lucru le permite agenților să lucreze în mod autonom, valorificând în același timp sprijinul și resursele oferite de companie. RE/MAX anual tranzacționează peste 2 000 000 de proprietăți imobiliare.

Branding puternic: RE/MAX este un brand binecunoscut care este asociat cu servicii imobiliare de calitate. Compania a investit enorm în construirea mărcii sale prin campanii de publicitate și marketing, ceea ce a ajutat-o să-și stabilească o reputație și o recunoaștere puternică.

Prezență globală: RE/MAX are o prezență globală, cu birouri în peste 110 țări și peste 140 000 de agenți imobiliari. Acest lucru permite companiei să acceseze o gamă largă de piețe și să-și folosească rețeaua internațională pentru a conecta cumpărătorii și vânzătorii peste granițe.

Suport și Tehnologie: RE/MAX a investit și investește masiv în tehnologie, care oferă agenților acces la o serie de instrumente și resurse pentru a-i ajuta să-și gestioneze afacerea mai eficient. Compania oferă, de asemenea, instruire online și resurse educaționale pentru a ajuta agenții să rămână la curent cu cele mai recente tendințe din industrie și cele mai bune practici.

Conducere puternică: RE/MAX are o echipă de conducere puternică care se concentrează pe stimularea creșterii și inovației. Compania are o viziune și o strategie clară, iar liderii săi se angajează să investească în oamenii, tehnologia și infrastructura companiei pentru a asigura succesul continuu.

RE/MAX Moldova, parte a liderului mondial în imobiliare și franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, este astfel o afacere de succes în care nu trebuie să o iei de la zero, dar ai toate pârghiile necesare pentru a crește un business diferit, mai de succes decât orice altă agenție de imobiliare din Chișinău.

Nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăți decât RE/MAX