Acest website foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa dumneavoastră.
OK

Sun Valley Resort & Residency

Adresa: Ciprul de Nord

Prețul: de la 126 000 €

Sun Valley Resort & Residency

Ciprul de Nord
Prețul: de la 126 000 €
Despre Sun Valley Resort
Sun Valley Resort & Residency din Ciprul de Nord oferă proprietăți luxoase într-o comunitate exclusivistă. Situat în Esentepe, Kyrenia, dezvoltarea include diverse opțiuni rezidențiale, inclusiv penthouse-uri de tip studio. Resortul combină traiul modern cu frumusețea naturală, fiind o alegere excelentă pentru investiții. Proprietățile includ facilități precum acces la o plajă privată, piscine comune și vederi impresionante la Marea Mediterană.
Profitul pentru investiție
Observă procentajul de creștere
 • 5-9%
  Net
  întoarcerea investiției pentru oferirea în chirie cu ajutorul platformelor: airbnb, hotels.com, tripadvisor, etc
 • 10-15%
  Creșterea
  Proiectele oferite cresc în valoare pe an cu 10-15%
 • 100%
  100%
  Unele proiecte dețin o creștere de 100% în valoare timp de 2 ani
 • 30%
  Investiție
  Unele persoane observă o creștere de cel puțin 30% în faza construcției
Proiecte în vânzare
Oferim Proiecte dezvoltate în cele mai pitorești spații

Vedere muntoasă (Infinity village, Elegance village, Pine Valley, Blue village, Blue Botanic, Sunset village, Rose village, Heavens hill 1, Heavens hill 2)

Vedere la mare (Cove village, Cove Garden 1, Cove Garden 2)

În apropiere de oraș Est (Hanging Gardens, Wonder stones, Golden circle)

În apropiere de oraș Vest (Oasis Village, Lake Garden, Sunny Hill)
 • Calitate
  Calitatea este un factor important pentru noi, astfel oferim un design și o calitate înaltă a construcțiilor pentru un termen cât mai lung.
 • Stil de viață
  La SunValley, redescoperi o expieriență de viață de calitate într-un mediu perfect pentru lucru, relaxare și distracție.
 • Liniște
  Descoperă adevărata bogăție, liniștea împrejurimilor sale, oferind un refugiu seren pentru corpul, mintea și sufletul tău.
 • Pace
  Experimentează cheia unei vieți fericite, o casă liniștită care promovează armonia, permițându-ți să savurezi fiecare moment și să prosperi.
 • Natură
  La SunValley, natura devine remediul tău zilnic, reîntinerindu-ți inima și sufletul și asigurând un mediu de viață fericit.
Detalii despre oportunitate

Sun Valley Resort & Residency din Ciprul de Nord oferă vile de lux și alte opțiuni rezidențiale într-un cadru exclusivist. Situate în Esentepe, Kyrenia, aceste proprietăți sunt înconjurate de frumusețea naturală a Mediteranei și munților, oferind priveliști impresionante. Complexul dispune de facilități de top, inclusiv piscine, restaurante, cafenele, baruri la piscină și lobby-uri de hotel cu servicii de recepție.

Vilele sunt proiectate pentru a asigura confortul și relaxarea rezidenților, combinând eleganța modernă cu dotări premium. Proprietățile oferă acces la plaje private și o serie de activități recreative. Fiecare vilă este echipată cu grădini spațioase, terase și, în unele cazuri, piscine private, asigurând un stil de viață de lux.
Vezi 360°
Observă mai multe facilități în prezentarea live de 360°
Asociați în vânzări
O echipă de profesioniști imobiliari, care au ca scop să devină prima alegere a clienţilor. Promovăm reprezentarea exclusivă la tranzacţionare, cât şi colaborarea între agenţi, pentru o maximă eficienţă în satifacerea clienţilor - ca fiind motorul succesului în imobiliare.
Asociați în vânzări
O echipă de profesioniști imobiliari, care au ca scop să devină prima alegere a clienţilor. Promovăm reprezentarea exclusivă la tranzacţionare, cât şi colaborarea între agenţi, pentru o maximă eficienţă în satifacerea clienţilor - ca fiind motorul succesului în imobiliare.
Solicită un apel
Completați formularul de mai jos cu datele Dvs. și veți fi apelat în scurt timp.
Contacte
T: +373 79 630 410
Email: natalia.turcanu@remax.md
Adresa: sect. Centru, str. Ștefan cel Mare și Sfânt, 171